Zonnepanelen reiniging in Uithoorn

Vraag offerte aan
Wilt u uw zonnepanelen in Uithoorn laten reinigen? Dan is Happy Solar de expert die u zoekt. Wij hebben ruime ervaring in zonnepanelen schoonmaken en het onderhoud van zonnepanelen. Wij reinigen efficiënt en snel de zonnepanelen op uw bedrijfspand, uw agrarische dak of zonnepark in de regio van Uithoorn. Wij wassen uw zonnepanelen op een veilige en milieuvriendelijke manier en zorgen dat u maximaal rendement en een langere levensduur van uw zonnepanelen behaalt.

Ontvang nu meteen een offerte binnen enkele minuten

Vuil en aanslag is niet goed voor uw zonnepanelen

Zonnepanelen worden altijd vies en dat kost u aan rendement. Vooral in een omgeving met veel verkeer, snelwegen en agrarische bedrijven zoals Uithoorn kan de vervuiling snel toenemen. Vervuiling vermindert niet alleen het rendement van uw zonnepanelen, maar kan ook zorgen voor beschadigingen. Zo kunnen door aanslag bijvoorbeeld cellen doorbranden.

Bereken nu online uw kosten en ontvang direct een offerte

Soorten vuil en aanslag

Er zijn veel verschillende soorten vuil en aanslag die de werking van uw zonnepanelen negatief kunnen beïnvloeden. Dit vuil hecht zich in de loop van de tijd aan de zonnepanelen waardoor het steeds meer wordt.

Veel voorkomende soorten vuil en aanslag op zonnepanelen:

  • Fijnstof
  • Stuifmeel
  • Stof
  • Vogelpoep
  • Zand
  • Ammoniak
  • Bladeren

Onderzoek toont aan dat laten reinigen van zonnepanelen tot wel 15% meer rendement kan opleveren! Wist u dat slechts één klodder vogelpoep het rendement van een hele serie zonnepanelen kan verlagen? Dit komt omdat zonnepanelen in de vaak in serie zijn geschakeld, hierdoor kan vervuiling op slechts één zonnepaneel het rendement voor de hele serie verminderen.

Happy Solar reinigt uw zonnepanelen in Uithoorn

Happy Solar is dé expert in het zonnepanelen schoonmaken en onderhoud. We werken op transparante wijze en zorgen voor een efficiënte, veilige en professionele reiniging van de zonnepanelen op uw bedrijf, zonnepark, agrarische daken of in uw gemeente.

Hoe gaat Happy Solar te werk?
Voor het reinigen van zonnepanelen gebruiken we een geavanceerde solar cleaning robot. Deze robot reiniger zorgt voor een veilige en snelle reiniging. Dankzij de geïntegreerde camera kunnen we het reinigen grondig monitoren.

Onze specialist bestuurt van afstand de robot vanaf onze hoogwerker. Op deze manier hoeven onze mensen niet op het dak en wordt er niet op uw installatie gelopen. Het reinigen gaat efficiënt en snel en gaat tot wel 5x sneller en grondiger dan handmatige reiniging.

Happy Solar ontzorgt uw bedrijf zodat u niet alleen schone zonnepanelen houdt, maar ook een optimaal rendement.

Bereken de kosten voor zonnepanelenreiniging in Uithoorn

Happy Solar komt graag ook bij uw bedrijf in Uithoorn langs voor de schoonmaak van uw zonnepanelen. Bereken eenvoudig wat de kosten zijn voor het reinigen van uw zonnepanelen.
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren