Zonnepanelen laten reinigen in Woerden

Vraag offerte aan
Wilt u de zonnepanelen van uw bedrijf in Woerden laten reinigen? Dan is Happy Solar de expert die u zoekt. Wij hebben ruime ervaring in professionele reiniging en onderhoud van zonnepanelen. 

We reinigen efficiënt en snel de zonnepanelen op uw bedrijfspand, uw agrarische dak of zonnepark in de regio van Woerden. Wij wassen uw zonnepanelen op een veilige en milieuvriendelijke manier en zorgen dat u maximaal rendement en een langere levensduur van uw zonnepanelen behaalt.

Ontvang meteen een gratis indicatie voor het reinigen van uw zonnepanelen.

Het gevaar van vuil en aanslag

Zonnepanelen worden altijd vies en dat kost u aan rendement. Vooral in een omgeving met veel verkeer, snelwegen en agrarische bedrijven zoals Woerden kan de vervuiling snel toenemen. Vervuiling vermindert niet alleen het rendement van uw zonnepanelen, maar kan ook zorgen voor beschadigingen. Zo kunnen door aanslag bijvoorbeeld cellen doorbranden.

Ontvang een gratis indicatie voor reiniging van uw zonnepanelen.

Soorten vuil en aanslag
Er zijn veel verschillende soorten vuil en aanslag die de werking van uw zonnepanelen negatief kunnen beïnvloeden. Dit vuil hecht zich in de loop van de tijd aan de zonnepanelen waardoor het steeds meer wordt.

Veel voorkomende soorten vuil en aanslag op zonnepanelen:

  • Fijnstof
  • Stuifmeel
  • Stof
  • Vogelpoep
  • Zand
  • Ammoniak
  • Bladeren

Onderzoek toont aan dat laten reinigen van zonnepanelen tot wel 15% rendement kan opleveren! Wist u dat slechts één klodder vogelpoep het rendement van een hele serie zonnepanelen kan verlagen? 

Dit komt omdat zonnepanelen in de vaak in serie zijn geschakeld, hierdoor kan vervuiling op slechts één zonnepaneel het rendement voor de hele serie verminderen.

Happy Solar wast ook uw zonnepanelen in Woerden

Happy Solar is expert op het gebied van zonnepanelen schoonmaken en onderhoud. Wij werken op transparante wijze en zorgen voor een efficiënte, veilige en professionele reiniging van de zonnepanelen op uw bedrijfzonneparkagrarische daken of in uw gemeente.

Hoe gaat Happy Solar te werk?
Voor het reinigen van zonnepanelen gebruiken we een geavanceerde solar cleaning robot. Deze robot reiniger zorgt voor een veilige en snelle reiniging. Dankzij de geïntegreerde camera kunnen we het reinigen grondig monitoren.

Onze specialist bestuurt van afstand de robot vanaf onze hoogwerker. Op deze manier hoeven onze mensen niet op het dak en wordt er niet op uw installatie gelopen. Het reinigen gaat efficiënt en snel en gaat tot wel 5x sneller en grondiger dan handmatige reiniging.

Happy Solar ontzorgt uw bedrijf zodat u niet alleen glanzende zonnepanelen houdt, maar ook een optimaal rendement.

Bereken eenvoudig de kosten voor de reiniging van uw zonnepanelen in Woerden.

Happy Solar reinigt ook graag uw zonnepanelen in Utrecht. Zijn uw panelen aan schoonmaak toe? Bereken eenvoudig wat de kosten zijn voor het reinigen van uw zonnepanelen.
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren