Platte daken
Vraag offerte aan

Zonnepanelen op platte dak

Zonnepanelen op platte daken zien er optische mooi uit, want je ziet ze meestal niet liggen. Tegelijkertijd is dit een nadeel omdat vuil veel meer blijft liggen op zonnepanelen in een liggende positie. 

Om rendementsverlies te voorkomen moeten zonnepanelen op een plat dak dan ook regelmatig worden schoongemaakt.

Reinigen van zonnepanelen op plat dak geeft een hogere opbrengst

Zonnepanelen op platte daken komen vaak voor. Vaak zien we liggende zonnepanelen bij grote industriële daken, op kantoor gebouwen of in de landbouw en fruitteelt. Liggende zonnepanelen zie je meestal niet liggen, wat als voordeel gezien kan worden.

Doordat er bij zonnepanelen op platte daken minder lucht circuleert blijft neergedwarreld fijnstof, stuifmeel en andere vervuiling vaker liggen. 

De vervuiling stapelt zich sneller op bij deze installaties. Doordat de zonnepanelen niet onder een helling liggen spoelt ook regen maar weinig vervuiling weg. 

Des te meer reden om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen op uw platte dak regelmatig worden gereinigd. Happy Solar reinigt uw zonnepanelen efficiënt en snel. Met onze moderne robot kunnen wij in hoog tempo uw zonnepanelen schoonmaken.

Het reinigen van zonnepanelen loont
Bij Happy Solar zien we dat het onderhoud en het schoonmaken van zonnepanelen er vaak bij inschiet. Dit terwijl regelmatige reiniging een verbeterd rendement oplevert. Vooral zonnepanelen op platte daken hebben hier baat bij. Het gaat hierbij vaak om aanzienlijke aantallen gaat en dus ook flinke bedragen.

Happy Solar reinigt efficiënt en veilig ook uw zonnepanelen installatie. Vraag direct een offerte aan om uw zonnepanelen op uw platte dak  te laten reinigen.

Hoe gaat Happy Solar te werk?

Voor het reinigen van zonnepanelen op platte daken maken wij gebruik van een geavanceerde solar cleaning robot. Deze robot reiniger zorgt voor een veilige en snelle reiniging. Dankzij de geïntegreerde camera kunnen we het reinigen grondig monitoren.

Onze specialist bestuurt van afstand de robot. Het reinigen gaat efficiënt en snel en is tot wel 5x sneller dan handmatige reiniging.

Stappenplan voor het reinigen van platte daken

Offerte aanvragen
Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. U geeft aan om hoeveel panelen het gaat, wat het type dak is en hoe vervuild uw zonnepanelen zijn. U ontvangt direct een offerte in uw inbox.

Afspraak
Wanneer u de offerte heeft geaccepteerd plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Zo weet u al snel wanneer uw zonnepanelen worden gereinigd.

Schone zonnepanelen

We reinigen de zonnepanelen op uw agrarische dak snel en efficiënt zoals afgesproken.

Vraag direct een offerte aan 

We reinigen  zonnepanelen voor o.a.:

Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren