Ontmoet het Happy Solar team

Vraag offerte aan
Matthijs
Matthijs is een waardevolle monteur bij Happy Solar. Hij is gespecialiseerd in het opstellen van jaarlijkse onderhoudsrapporten op locatie. Daarnaast is hij een veelzijdige kracht die betrokken is bij installaties en scope 12 werkzaamheden. Zijn precisie en toewijding dragen bij aan het succes van het team en de groei van duurzame energie.
Paolo
Paolo is een veelzijdige kracht bij Happy Solar. Hij draagt niet alleen bij als monteur in ons team, maar speelt ook een belangrijke rol bij het beheren van de inhoud op onze website en social media-kanalen. Zijn technische vaardigheden komen tot uiting in zijn werk op het veld, terwijl zijn creatieve kant schijnt in het delen van de website en social media. Paolo is de verbindende schakel tussen onze projecten en het online publiek, en zijn inzet draagt bij aan het succes van Happy Solar.
Benjamin
Benjamin, de oprichter van Happy Solar. Hij is de man die complexe storingen juist als een uitdaging ziet en er plezier in vindt om ze op te lossen. Zijn passie voor duurzame energie drijft hem om zich voornamelijk te richten op scope 12-werkzaamheden en reiniging van zonne-energiesystemen. Benjamin zijn vastberadenheid om elk detail te beheersen, van de technische aspecten tot het behouden van maximale efficiëntie, is de van groot belang bij Happy Solar.
Patrick
Patrick staat bekend als de man van oplossingen bij Happy Solar. Als vakkundige monteur heeft hij altijd een antwoord paraat. Zijn technische vaardigheden en uitgebreide ervaring dragen aanzienlijk bij aan het succes van ons team. Wat Patrick echt onderscheidt, is zijn opmerkelijke gewoonte. Tijdens de wintermaanden verlaat hij Nederland om te genieten van de warme zon elders. Terwijl Nederland gehuld is in kou en duisternis, vindt Patrick zijn welverdiende rust onder de stralende zonnestralen van andere landen. Het lijkt bijna alsof hij de zon met zich meebrengt, of het nu door zijn technische expertise is of door simpelweg zelf in zonniger oorden te vertoeven.
Mike
Mike is de jongste aanwinst in ons team bij Happy Solar en draait vooral op zaterdagen mee. Als recent afgestudeerd technisch specialist brengt hij frisse kennis en enthousiasme in. Tijdens zijn werkzaamheden bij Happy Solar past Mike zijn technische expertise toe om bij te dragen aan onze projecten. Zijn inzet en verfrissende inzichten dragen bij aan ons streven naar duurzame energie.
Tom
Tom is een zorgvuldige monteur met een passie voor techniek. Naast zijn eigen bedrijf in de wereld van motorfietsen, komt hij graag bij Happy Solar werken. Voor Tom draait het bij Happy Solar niet alleen om werk; het gaat ook om de gezellige sfeer en de uitdagende technische vraagstukken. Zijn inzet en liefde voor het vak dragen bij aan de warme sfeer en de technische innovatie bij Happy Solar.
Merijn
Merijn is een vertrouwd gezicht bij Happy Solar, waar hij al geruime tijd heeft gewerkt. Hoewel zijn beschikbaarheid varieert, is hij er altijd wanneer dat mogelijk is. Zijn toewijding aan ons team en de zaak is duidelijk, en zijn expertise blijft een waardevolle aanvulling op ons team, ongeacht de tijd die hij kan bijdragen. Merijn's loyaliteit en ervaring zijn onbetaalbaar voor ons team.
Jonathan
Jonathan, een toegewijde parttime verkoper en adviseur bij Happy Solar, brengt zonneschijn in het leven van klanten. Met zijn vriendelijke en deskundige benadering staat hij klaar om mensen te helpen begrijpen hoe zonne-energie hun leven kan verbeteren. Jonathan is niet alleen een verkoper, hij werkt ook mee tijdens installatie en herstelwerkzaamheden van scope 12. Jonathan zijn enthousiasme en expertise maken hem een gewaardeerd lid van het Happy Solar-team.
Jan Willem
Jan Willem van Habbeconnect is de AC-goeroe bij Happy Solar. Hij is de persoon waar we op vertrouwen als het gaat om alle AC-gerelateerde vraagstukken. Met zijn diepgaande kennis en expertise is Jan Willem de sleutel tot het oplossen van complexe elektrische uitdagingen in onze zonne-energiesystemen. Zijn bijdrage is van grote waarde voor Happy Solar, en we vertrouwen erop dat hij altijd een oplossing paraat heeft, wat de situatie ook is.
Jurre
Jurre is de dakdekker die Happy Solar altijd kan vertrouwen als er extra doorvoeren nodig zijn of er lekkageproblemen optreden. Met zijn expertise en ervaring op het gebied van daken, zorgt Jurre ervoor dat onze zonne-energiesystemen veilig en waterdicht zijn. Het mooie is dat Jurre niet alleen op zijn eigen kunde vertrouwt. Met drie handige broers in de buurt, is er altijd een oplossing voorhanden, zelfs als Jurre eens verhinderd is. Zijn familiale teamgeest en professionele vaardigheden maken Jurre een onmisbare schakel in het Happy Solar-team.


Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren