Gemeenten
Vraag offerte aan

Zonnepanelen reiniging voor gemeenten

De overheid heeft de ambitie om zonne-energie nog verder te laten groeien in de komende jaren. Daar ligt voor u als gemeente een mooie voorbeeldfunctie. Door zonnepanelen te plaatsen op bijvoorbeeld openbare gebouwen, scholen en gemeente-vastgoed gebeurt dit al vaak.

Maar wist u dat deze zonnepanelen altijd vervuild raken en daardoor rendement verliezen? Vervuiling ontstaat door verkeer, weer, stof, vogeluitwerpselen en zure regen. Na verloop van tijd kan het rendement flink dalen. Het periodiek laten reinigen van uw zonnepanelen levert u als gemeente tot wel 15% meer rendement op.

Benieuwd wat hoe Happy Solar u hierin kan ontzorgen? Mail ons op info@happysolar.nl  of bereken direct de kosten voor een inschatting.

Zonnepanelen laten reinigen binnen uw gemeente

Happy Solar is specialist in het reinigen van zonnepanelen. Elke dag zorgen wij ervoor dat bedrijven meer rendement uit zonnepanelen halen. Het laten schoonmaken van de zonnepanelen van uw bedrijf zorgt bovendien voor een langere levensduur van de panelen.

Soms raken zonnepanelen beschadigd of ontstaat er een storing in het systeem. Ook daarin is Happy Solar een betrouwbare samenwerkingspartner voor uw gemeente. Wij verzorgen in overleg namelijk ook het nodige onderhoud voor uw panelen

Wist u dat één kleine beschadiging al gevolgen kan hebben voor de opbrengst van de gehele installatie?

Happy Solar reinigt efficiënt, veilig en milieuvriendelijk

Voor het reinigen van zonnepanelen op  maken wij gebruik van een geavanceerde solar cleaning robot. Deze robot reiniger zorgt voor een veilige en snelle reiniging. Dankzij de geïntegreerde camera kunnen we het reinigen realtime goed monitoren.

Onze specialist bestuurt van afstand de robot vanaf onze hoogwerker. Op deze manier hoeven onze mensen niet op het dak en wordt er niet op uw installatie gelopen. Het reinigen gaat efficiënt en snel en gaat tot wel 5x sneller dan handmatige reiniging.

We maken geen gebruik van reinigingsmiddelen, maar van gefilterd osmosewater. Dit is niet alleen veilig voor de zonnepanelen, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Wilt u ook optimaal rendement en een lange levensduur van de zonnepanelen in uw gemeente? Bel ons op 0348-234566 of mail ons op info@happysolar.nl.

Wij reinigen  zonnepanelen voor o.a.:

Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren