Bedrijven
Vraag offerte aan

Zonnepanelen reinigen op uw bedrijfsdak

Heeft uw bedrijf zonnepanelen? Laat deze dan reinigen voor optimaal rendement en een langere levensduur. Zonnepanelen raken altijd vervuild. Denk aan vervuiling als stof, fijnstof, pollen en vogelpoep. Een klein beetje vervuiling kan al zorgen voor een rendementsverlies voor uw volledige installatie. Met regelmatige reiniging haalt u tot wel 15% meer rendement uit uw zonnepanelen. 

Meer rendement uit uw zonnepanelen

Bij Happy Solar zien we dat het onderhoud en het schoonmaken van zonnepanelen er vaak bij inschiet, terwijl regelmatig onderhoud en reiniging juist leiden tot een verbeterd rendement. Als specialist in het reinigen van zonnepanelen zorgt Happy Solar dagelijks voor een hoger rendement bij bedrijven. Wij zien dat zonnepanelen op bedrijfsdaken snel vervuild raken. Dit komt omdat bedrijfsterreinen vaak veel verkeer hebben waardoor er meer stof en fijnstof neerdaalt op de panelen. Onderzoeken tonen aan dat het regelmatig laten reinigen van zonnepanelen loont. Het kan u tot wel 15% meer opbrengst opleveren.

Wij verzorgen zonnepanelenreiniging voor onder andere:

→ Bereken eenvoudig de kosten

Hoe gaan wij te werk?

Voor het reinigen van zonnepanelen maken wij gebruik van een geavanceerde solar cleaning robot. Deze robot reiniger zorgt voor een veilige en snelle reiniging. Dankzij de geïntegreerde camera kunnen we het reinigen grondig monitoren.

Onze specialist bestuurt van afstand de robot vanaf onze hoogwerker. Op deze manier hoeven onze mensen niet op het dak en wordt er niet op uw installatie gelopen. Het reinigen gaat efficiënt en snel en gaat tot wel 5x sneller dan handmatige reiniging.

Stappenplan voor het laten reinigen van uw zonnepanelen:

Offerte aanvragen
Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. U geeft aan om hoeveel panelen het gaat, wat het type dak is en hoe vervuild uw zonnepanelen zijn. U ontvangt direct een offerte in uw inbox.

Afspraak
Wanneer u de offerte heeft geaccepteerd plannen wij zo snel mogelijk een afspraak in. Zo weet u al snel wanneer uw zonnepanelen worden gereinigd.

Schone zonnepanelen
Wij reinigen de zonnepanelen op uw dak snel en efficiënt zoals afgesproken.

Vragen? Neem contact op of ontvang een gratis indicatie.
Regelmatig inspecteren van zonnepanelen
Zonnepanelen zijn altijd in serie geschakeld. Dit betekent dat als er één paneel vervuild raakt en een lager rendement heeft, dit voor de gehele serie geldt. Om deze reden is het verstandig om regelmatig de opbrengst te controleren door naar de statistieken te kijken, maar ook zeker door regelmatig het dak te inspecteren op vervuiling. Happy solar ontzorgt uw bedrijf hierin, bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren