Bedrijven
Vraag offerte aan

Zonnepanelen reinigen op uw bedrijfsdak

Haal tot 15% meer rendement uit zonnepanelen op uw bedrijf

Heeft uw bedrijf zonnepanelen? Laat deze dan reinigen voor een optimaal rendement en een langere levensduur. Zonnepanelen raken altijd vervuild. Denk aan vervuiling als stof, fijnstof, pollen en vogelpoep. Een klein beetje vervuiling kan al zorgen voor een rendementsverlies voor uw volledige installatie.

Zonnepanelen op bedrijfsdaken reinigen

Happy Solar is specialist in het reinigen van zonnepanelen. Elke dag zorgen wij ervoor dat bedrijven meer rendement uit zonnepanelen halen. Het laten schoonmaken van de zonnepanelen van uw bedrijf zorgt bovendien voor een langere levensduur van de panelen.  Wij verzorgen ook het nodige onderhoud indien gewenst. We zien dat zonnepanelen op bedrijfsdaken snel vervuild raken. Dit komt omdat bedrijfsterreinen vaak veel verkeer hebben waardoor er meer stof en fijnstof neerdaalt op de panelen.

Studies laten zien dat het regelmatig laten reinigen van zonnepanelen loont. Het kan u tot wel 15% meer opbrengst opleveren.

→ Bereken eenvoudig de kosten

Zonnepanelen zijn altijd in serie geschakeld. Dit betekent dat als er één paneel vervuild raakt en een lager rendement heeft, dit voor de gehele serie geldt. 

Om deze reden is het verstandig om regelmatig de opbrengst te controleren door naar de statistieken te kijken, maar ook zeker door regelmatig het dak te inspecteren op vervuiling.

Happy solar ontzorgt uw bedrijf hierin, bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Het reinigen van zonnepanelen levert je wat op

Bij Happy Solar zien we dat het onderhoud en het schoonmaken van zonnepanelen er vaak bij inschiet. Dit terwijl regelmatige reiniging een verbeterd rendement oplevert. Omdat het vaak aanzienlijke aantallen zonnepanelen zijn, gaat het dus ook al snel flinke bedragen.

Happy Solar reinigt efficiënt en veilig ook uw zonnepanelen installatie. Vraag direct een offerte aan om uw zonnepanelen op uw bedrijfsdak(en) te laten reinigen.

Hoe gaan wij te werk?

Voor het reinigen van zonnepanelen op agrarische daken maken wij gebruik van een geavanceerde solar cleaning robot. Deze robot reiniger zorgt voor een veilige en snelle reiniging. Dankzij de geïntegreerde camera kunnen we het reinigen grondig monitoren.

Onze specialist bestuurt van afstand de robot vanaf onze hoogwerker. Op deze manier hoeven onze mensen niet op het dak en wordt er niet op uw installatie gelopen. Het reinigen gaat efficiënt en snel en gaat tot wel 5x sneller dan handmatige reiniging.


Stappenplan voor het laten reinigen van uw zonnepanelen:

Offerte aanvragen
Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. U geeft aan om hoeveel panelen het gaat, wat het type dak is en hoe vervuild uw zonnepanelen zijn. U ontvangt direct een offerte in uw inbox.

Afspraak
Wanneer u de offerte heeft geaccepteerd plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Zo weet u al snel wanneer uw zonnepanelen worden gereinigd.

Schone zonnepanelen
We reinigen de zonnepanelen op uw agrarische dak snel en efficiënt zoals afgesproken.

Vragen? Neem contact op of ontvang een gratis indicatie.

We reinigen zonnepanelen voor o.a.:

    Deze website maakt gebruik van Cookies
    Meer informatie Accepteren