Zonnepanelen aanschaffen zakelijk
Vraag offerte aan

Zakelijke installaties

Bij Happy Solar leggen we de lat hoog als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid. We installeren zonnepanelen volgens de Scope 12-normen, waardoor u niet alleen kosten bespaart, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleint. En dat is nog niet alles. We bieden ook een op maat gemaakt onderhoudsplan voor uw zonnepanelen. Met dit plan blijft uw zonne-energiesysteem jaar na jaar in topconditie, waardoor u blijvend profiteert van schone, groene energie. Kies voor Happy Solar en investeer niet alleen in de installatie van zonnepanelen, maar ook in een zorgeloos en efficiënt onderhoudsplan voor de lange termijn. Samen zorgen we voor een energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossing die blijft presteren.
Een onderhoudsplan
Bij Happy Solar gaan we verder dan alleen de installatie van zonnepanelen. Ons toegewijde onderhoudsplan biedt u een volledige gemoedsrust en optimale prestaties voor uw zonne-energiesysteem.

Onze monitoring is actief en nauwlettend. We houden voortdurend een oogje in het zeil om ervoor te zorgen dat uw systeem op zijn best blijft presteren. Jaarlijks brengen we een bezoek aan uw locatie, waarbij we grondige metingen uitvoeren om eventuele potentiële problemen te identificeren voordat ze groot worden.

Als extra service maken we gebruik van geavanceerde thermische drones om uw systeem vanuit de lucht te inspecteren. Dit biedt een gedetailleerd overzicht van de conditie van uw zonnepanelen en kan eventuele verborgen problemen aan het licht brengen.

En tot slot, jaarlijks zorgen we voor de grondige reiniging van uw zonnepanelen. Dit verzekert maximale energieopbrengst, omdat vuil en stof de prestaties kunnen beïnvloeden.

Kies voor Happy Solar en investeer niet alleen in zonne-energie, maar ook in een uitgebreid onderhoudsplan dat ervoor zorgt dat uw systeem op zijn best blijft werken, jaar na jaar. Wij staan garant voor duurzame en betrouwbare energieoplossingen voor uw bedrijf.
Particuliere installaties
Bij Happy Solar installeren we zonnepanelen bij particulieren volgens alle richtlijnen. We bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan de nieuwste normen voor efficiëntie en duurzaamheid. Ons team zorgt voor een veilige en conforme installatie, en we blijven uw systeem monitoren en onderhouden om maximale prestaties te garanderen. Kies voor Happy Solar en geniet van schone, betaalbare energie in lijn met alle voorschriften.
Je eigen EnergyPort!
Ontdek de revolutionaire EnergyPort:

Een carport met geïntegreerde zonnepanelen als dak, een slimme laadpaal en een accupakket voor maximale energie-efficiëntie.

Met de EnergyPort genereer je je eigen groene stroom dankzij de zonnepanelen op het dak. Laad je elektrische voertuig op met de opgewekte energie en optimaliseer het laden met de communicatie tussen de laadpaal en de omvormers.

Daarnaast slaat het geavanceerde accupakket overtollige energie op, zodat je altijd stroom hebt, zelfs als de zon niet schijnt. Kies voor onafhankelijkheid, lagere energiekosten en een duurzamere toekomst.

De EnergyPort biedt niet alleen slimme functionaliteit, maar ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan je huis. Bescherm je voertuig met stijl.

Maak de overstap naar duurzame energie met de EnergyPort. Bespaar geld, verklein je ecologische voetafdruk en geniet van een slimme, geïntegreerde energieoplossing.

Voor meer info, bezoek www.energyport.nl.
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren