De werkwijze van Happy Solar

Vraag offerte aan

De werkwijze van Happy Solar

Happy Solar verhoogt het rendement van uw zonnepanelen door ze effectief, veilig en milieuvriendelijk te reinigen. Onze werkwijze is gemakkelijk en transparant zodat u zo snel mogelijk weer stralende zonnepanelen hebt.

Efficiënt & Snel

Ontvang direct een offerte per mail. Binnen 6 weken kunnen we al langskomen.

Professionele reiniging

Happy Solar is expert in het reinigen van zonnepanelen. Samen met onze geavanceerde robot maken we nauwkeurig uw panelen schoon.

Hoger rendement

Regelmatige reiniging van uw zonnepanelen levert tot wel 15% meer rendement op. 


Stap 1

Kosten berekenen en afspraak inplannen
  • Bereken eenvoudig de reinigingskosten op onze website en plan direct een afspraak.
  • Met onze reinigingsrobot reinigen wij met gemak 50 zonnepanelen per uur. Wij plannen onze dagen zo efficiënt mogelijk in.
  • Wij bevestigen uw aanvraag en de afspraak staat.

Stap 2

Nauwkeurige reiniging met onze robot
Wanneer we langskomen voor het reinigen van de panelen hebben we alleen een water- en stroomaansluiting nodig. Vanaf onze hoogwerker reinigen we met onze robot uw zonnepanelen met ons eigen milieuvriendelijke osmosewatersysteem. Tijdens onze afspraak zorgen we direct voor het jaarlijks onderhoud van uw zonnepanelen en controleren we op storingen.

Stap 3 

Hoger rendement en stralende zonnepanelen
Wanneer u kiest voor onze service, kunt u genieten van stralend schone zonnepanelen, waarvan de opbrengst met maar liefst 15% kan toenemen. Na elke reiniging nemen we graag de tijd om de uitgevoerde werkzaamheden met u door te nemen. Op deze manier kunt u met een gerust hart blijven profiteren van een hoog rendement uit uw zonnepanelen!
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren