Agrarische daken
Vraag offerte aan

Reinigen van zonnepanelen op agrarische daken geeft meer rendement.

Zonnepanelen op agrarische daken worden na verloop van tijd altijd vuil. Schone zonnepanelen zijn nodig om ze goed te laten functioneren en hun effici├źntie te behouden. Zo zorg je ervoor dat de opbrengst zo hoog mogelijk blijft.

Zonnepanelen op agrarische daken

Happy Solar is specialist in het reinigen van zonnepanelen. Dagelijks zijn wij aan het werk op diverse installaties om te zorgen voor meer opbrengst, een langere levensduur en indien gewenst verzorgen wij het technisch onderhoud van uw zonnepanelen.

Bij agrarische bedrijven zien we dat zonnepanelen snel vervuild raken. Dit komt onder andere door fijnstof, opstuivend zand en ammoniak.
Studies wijzen uit dat het regelmatig laten reinigen van zonnepanelen loont. Het kan een verschil in rendement betekenen tot wel 15%.

Zonnepanelen zijn altijd in serie geschakeld.
Dit betekent dat als er n paneel vervuild raakt en een lager rendement heeft, dit voor de gehele serie geldt. Daarom is het verstandig om regelmatig de opbrengst te controleren door naar de statistieken te kijken, maar ook zeker door regelmatig het dak te inspecteren op vervuiling.

Reinigen van de zonnepanelen levert je wat op
Bij Happy Solar zien we dat het onderhoud en het schoonmaken van zonnepanelen er vaak bij inschiet. Dit terwijl regelmatige reiniging een verbeterd rendement oplevert. Vooral zonnepanelen in een agrarische omgeving hebben hier veel baat bij. Vooral omdat het vaak om aanzienlijke aantallen gaat en dus ook flinke bedragen.

Happy Solar reinigt effici nt en veilig ook uw zonnepanelen installatie. Vraag direct een offerte aan om uw zonnepanelen op uw agrarische daken te laten reinigen.

Hoe gaan wij te werk?

Voor het reinigen van zonnepanelen op agrarische daken maken wij gebruik van een geavanceerde solar cleaning robot. Deze robot reiniger zorgt voor een veilige en snelle reiniging. Dankzij de ge ntegreerde camera kunnen we het reinigen grondig monitoren.

Onze specialist bestuurt van afstand de robot vanaf onze hoogwerker. Op deze manier hoeven onze mensen niet op het dak en wordt er niet op uw installatie gelopen. Het reinigen gaat effici nt en snel en gaat tot wel 5x sneller dan handmatige reiniging.Stappenplan voor reinigen agrarische daken

1. Offerte aanvragen
Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. U geeft aan om hoeveel panelen het gaat, wat het type dak is en hoe vervuild uw zonnepanelen zijn. U ontvangt direct een offerte in uw inbox.

2. Afspraak inplannen
Wanneer u de offerte heeft geaccepteerd plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Zo weet u al snel wanneer uw zonnepanelen worden gereinigd.

3. Schone zonnepanelen met meer rendement
We reinigen de zonnepanelen op uw agrarische dak snel en effici nt zoals afgesproken.

Vraag meteen een offerte aan

We reinigen zonnepanelen voor o.a.:

    Deze website maakt gebruik van Cookies
    Meer informatie Accepteren