Zonneparken
Vraag offerte aan

Zonnepanelen reinigen zonnepark voor meer opbrengst

Zonnepanelen van zonneparken raken op termijn altijd vervuild. Schone zonnepanelen zijn essentieel zodat ze goed functioneren en hun efficiëntie behouden. Dit zorgt namelijk voor een zo hoog mogelijke opbrengst van de veldopstelling.

Zonnepanelen zonnepark schoonmaken

Happy Solar is specialist in het reinigen van zonnepanelen op zonneparken. Dagelijks zijn wij aan het werk op diverse installaties om te zorgen voor meer opbrengst, een langere levensdier en verrichten wij indien gewenst ook het nodige onderhoud.

Bij zonneparken zien we dat de zonnepanelen snel vervuild raken. Dit komt onder andere door fijnstof, opwaaiend zand en bijvoorbeeld stuifmeel.

Diverse studies wijzen uit dat het regelmatig laten reinigen van zonnepanelen loont. Het kan voor een verschil in opbrengst van ca. 5% tot 15% zorgen.

Happy Solar reinigt efficiënt en veilig zonneparken. Vraag direct een offerte aan voor het professioneel laten reinigen van uw zonnepark.Het reinigen van zonneparken loont
We zien dat het onderhoud en het schoonmaken van zonnepanelen er vaak bij inschiet. U bent druk of de prioriteiten liggen even ergens anders. Dat is zonde, want regelmatig gereinigde zonnepanelen leveren een hoger rendement. Vooral de zonnepanelen in de veldopstelling van een zonnepark hebben hier baat bij omdat het vaak om flinke aantallen en dus ook bedragen gaat.

Happy Solar helpt u graag om uw zonnepark(en) schoon te houden voor een optimaal rendement en levensduur. 

Vraag direct een offerte aan om de zonnepanelen door ons te laten reinigen.

Hoe gaat Happy Solar te werk?

Voor het reinigen van zonnepanelen op een zonnepark maken wij gebruik van een geavanceerde solar cleaning robot. Deze robot reiniger zorgt voor een veilige en snelle reiniging. Dankzij de geïntegreerde camera kunnen we het reinigen grondig monitoren.

Onze specialist bestuurt van afstand de robot. Het reinigen gaat efficiënt en snel en is tot wel 5x sneller dan handmatige reiniging.

Lees meer over onze werkwijze

Stappenplan

1. Vraag een offerte aan
Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. U geeft simpel aan om hoeveel panelen het gaat, welk type dak u heeft en hoe vuil de panelen zijn en vervolgens ontvangt u een prijsopgave in uw inbox.

2. Afspraak
Wanneer u de offerte heeft geaccepteerd plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Zo weet u snel wanneer uw zonnepanelen worden gereinigd.

3. Schone zonnepanelen
We reinigen de zonnepanelen veilig, efficiënt en milieuvriendelijk conform afspraak.

Vraag direct een offerte aan.

We reinigen  zonnepanelen voor o.a.:

    Deze website maakt gebruik van Cookies
    Meer informatie Accepteren