Zonnepanelen reinigen in Alphen aan den Rijn

Vraag offerte aan
Wilt u uw zakelijke zonnepanelen in Alphen aan den Rijn laten reinigen? Dan is Happy Solar de expert die u zoekt. Wij hebben ruime ervaring in professionele reiniging en onderhoud van zonnepanelen in de zakelijke markt.

We reinigen efficiënt en snel de zonnepanelen op uw bedrijfspand, uw agrarische dak of zonnepark in de regio van Alphen aan den Rijn. Wij wassen uw zonnepanelen op een veilige en milieuvriendelijke manier en zorgen dat u maximaal rendement en een langere levensduur van uw zonnepanelen behaalt.

Ontvang meteen een gratis indicatie voor het reinigen van uw zonnepanelen.

Vuil en aanslag op uw panelen

Zonnepanelen worden altijd vies en dat kost u aan rendement. Vooral in een omgeving met veel verkeer, grote wegen en industrie zoals Alphen aan den Rijn kan de vervuiling snel toenemen. Vervuiling vermindert niet alleen het rendement van uw zonnepanelen, maar kan ook zorgen voor beschadigingen. Zo kunnen door aanslag bijvoorbeeld cellen doorbranden.

Benieuwd naar onze diensten? Vraag vrijblijvend binnen 3 minuten een offerte aan.

Soorten vuil en aanslag
Er zijn veel verschillende soorten vuil en aanslag die de werking van uw zonnepanelen negatief kunnen beïnvloeden. Dit vuil hecht zich in de loop van de tijd aan de zonnepanelen waardoor het steeds meer wordt.

Veel voorkomende soorten vuil en aanslag op zonnepanelen:

  • Fijnstof
  • Stuifmeel
  • Stof
  • Vogelpoep
  • Zand
  • Ammoniak
  • Bladeren

Onderzoek toont aan dat laten reinigen van zonnepanelen tot wel 15% rendement kan opleveren! Wist u dat slechts één klodder vogelpoep het rendement van een hele serie zonnepanelen kan verlagen? 

Dit komt omdat zonnepanelen in de vaak in serie zijn geschakeld, hierdoor kan vervuiling op slechts één zonnepaneel het rendement voor de hele serie verminderen.

Happy Solar wast uw zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Happy Solar is expert op het gebied van zonnepanelen schoonmaken en onderhoud. Wij werken op transparante wijze en zorgen voor een efficiënte, veilige en professionele reiniging van de zonnepanelen op uw bedrijfzonneparkagrarische daken of in uw gemeente.

Hoe gaat Happy Solar te werk?
Voor het reinigen van zonnepanelen gebruiken we een geavanceerde schoonmaak robot. Deze robot reiniger zorgt voor een veilige en snelle reiniging. Dankzij de geïntegreerde camera kunnen we het reinigen grondig monitoren.

Onze specialist bestuurt van afstand de robot vanaf onze hoogwerker. Op deze manier hoeven onze mensen niet op het dak en wordt er niet op uw installatie gelopen. Het reinigen gaat efficiënt en snel en gaat tot wel 5x sneller en grondiger dan handmatige reiniging.

Happy Solar ontzorgt uw bedrijf zodat u niet alleen glanzende zonnepanelen houdt, maar ook een optimaal rendement.

Bereken de kosten en ontvang een offerte

Happy Solar komt graag ook bij u langs Alphen aan den Rijn voor de schoonmaak van uw zakelijke zonnepanelen. Bereken eenvoudig wat de kosten zijn voor het reinigen van uw zonnepaneleninstallatie.

Bereken in 3 minuten de kosten en ontvang direct een offerte per mail
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren