Wat is solar cleaning?

Vraag offerte aan
De term solar cleaning zie je regelmatig voorbij komen, maar wat is solar cleaning? Solar cleaning is de Engelse term voor zonnepanelen schoonmaken. De term is vanuit Engelstalige landen ook overgewaaid naar Nederland en wordt tegenwoordig veel gebruikt.

Solar cleaning robot

Voor het schoonmaken van zonnepanelen kan gebruik worden gemaakt van een solar cleaning robot. Deze robots zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van zonnepanelen.

Een solar cleaning robot rijdt over de zonnepanelen heen en reinigt ze grondig. Vanaf een hoogwerker wordt de robot radiografisch bestuurd. Hierdoor hebben we altijd het overzicht en weten we zeker dat uw zonnepanelen perfect schoon zijn.

Bij Happysolar werken we ook met een geavanceerde solar cleaning robot. Met onze robot kunnen we een groot aantal zonnepanelen in korte tijd zeer efficiënt reinigen. Onze robot is zelfs voorzien van een camera zodat we altijd zeker zijn van een optimaal resultaat.

Solar cleaning service

Happysolar is een solar cleaning service. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van zonnepanelen. Als solar cleaning service werken we op een makkelijke en transparante manier zodat u zonder moeite altijd glanzende zonnepanelen met een hoge opbrengst heeft.

We werken op een duidelijke en transparante manier:

  • Bereken eenvoudig wat het reinigen van uw zonnepanelen kost en ontvang een offerte.
  • We plannen een afspraak in. 
  • We komen langs voor het reinigen en inspecteren van uw installatie.
Bereken nu eenvoudig uw kosten.

Solar cleaning in Nederland

Steeds meer bedrijven, gemeenten en particulieren zien in dat het solar cleaning zorgt voor een hoger rendement én een langere levensduur van uw zonnepanelen. 

Happy Solar reinigt zonnepanelen door heel Nederland. Bereken eenvoudig de kosten voor het reinigen van uw zonnepanelen zijn en plan een afspraak in. Wij bevestigen de afspraak en komen bij u langs om uw zonnepanelen installatie te reinigen.
Solar cleaning nederland - happy solar
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren